Afbeelding invoegen


Welkom op de site van Dynamis, praktijk voor klassieke homeopathie.

Graag stel ik mij aan u voor :

Mijn naam is Caroline Luttik, ik ben in 1964 geboren in Beverwijk. Ik ben  getrouwd en moeder van 2 dochters.

Na mijn studie personeel en arbeid ben ik jaren werkzaam geweest als personeels- en loopaanadviseur in de gezondheidszorg.

Uit eigen goede ervaringen met homeopathie en met mijn achtergrond in de gezondheidszorg raakte ik steeds meer geboeid door de wisselwerking tussen lichaam en psyche.

 

Dit heeft mij aangezet om te gaan zoeken naar een studie waarin de mens als geheel werd gezien, en besloot ik de 6 jarige beroepsopleiding tot klassiek homeopaat te volgen, een natuurlijke geneeswijze met veel aandacht voor mensen.

Ik ben mijn studie begonnen aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal, na mijn verhuizing naar Friesland ben ik overgestapt naar het Kentcollege in Meppel. (tegenwoordig Academie voor Klassieke Homeopathie)

In 2007 heb ik de theoretische fase van de opleiding afgerond, vervolgens heb ik 2 jaar praktijkervaring opgedaan onder supervisie van een gediplomeerd homeopaat.  In 2010 ben ik afgestudeerd.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen volg ik elk jaar meerdere nascholingen in de medische basisvakken en homeopathie en natuurgeneeskunde. oa: Homeopathie bij zwangerschap en bevalling, homeopatische profylaxe,  Leergang  Inspiring homeopathie

Gedragsproblemen bij kinderen,

masterclass huidklachten en de ziekte van Lyme,  

CEASE therapie en ontstoringen. 

In 2015-2016 heb ik de HBO nascholing medische basiskennis afgerond

Naast homeopathie  heb ik ook een scholingen gevolgd voor het gebruik van Schusslerzouten en Bachbloesems, deze zet ik naast de homeopatische middelen ook vaak in ter ondersteuning.

U kunt bij mij zonder verwijzing  van uw huisarts een afspraak maken.

Ik ben aangesloten bij de erkende beroepsorganisatie NOKH- lidnummer 1006/1040 en de koepelorganisaties RCBZ en NIBIG.
U bent hierdoor verzekerd van een homeopaat die aan de kwaliteitseisen voldoet. 

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met mij opnemen, zie hiervoor het kopje Contact